Cautare
, Contributor

Forbes.com

Gastronomie |
|

Peste 1 milion de pizza vândute anual în restaurantele Pizza Hut

Pizza Hut vinde, în prezent, peste 1 milion de pizza anual doar în România, fiind serviți peste 3 milioane de clienți, a declarat Mark Hilton, CEO Pizza Hut, cu ocazia aniversării a 20 de ani de prezență în România a celebrului lanț de restaurante
Mark Hilton - CEO Pizza Hut

De-a lungul anilor, Pizza Hut a dezvoltat o rețea de 14 restaurante, dintre care 8 numai în București, 2 în Cluj și câte unul în fiecare dintre orașele Ploiești, Timișoara, Iași și Constanța.

Pizza Hut este prezent în România din anul 1994, primul restaurant al lanțului fiind deschis în București pe Calea Dorobanților.

„Încă de la deschiderea primului restaurant, le-am oferit clienților noștri posibilitatea de a-și crea propria rețetă de pizza, ceea ce a însemnat alegerea blatului și a topping-urilor preferate. De asemenea, Pizza Hut a fost primul restaurant din România care a avut un ‚host’, un salad bar și zonă Express, de unde clienții își pot cumpăra zilnic pizza la felie.”, spune Mark Hilton, CEO Pizza Hut.

Primul restaurant Pizza Hut din lume a fost deschis în urmă cu 55 de ani. Conform reprezentanților companiei, în fiecare an se folosesc aproximativ 135.000 de tone de brânză pentru prepararea produselor, doar în SUA fiind folosite și alte 315.000 de tone de pepperoni și 240 de tone de roșii.

În România, produsul cel mai vândut al celebrului brand este pizza europeană, iar cel mai îndrăgit blat este blatul pan.

În 2007 era deschis primul restaurant specializat pe livrarea la domiciliu, fiind denumit, în 2013, Pizza Hut Delivery.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii