Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Servicii financiare |
|

Peste 1 mil. tranzacţii online cu cardul pentru Netopia mobilPay în T 1

plati_mobil.jpg
Numărul de tranzacţii şi valoarea lor au crescut cu 15, respectiv 80 %, pentru procesatorul de plăţi online prin card. 

Netopia mobilPay a înregistrat peste un milion de tranzacţii online cu cardul în primul semestru al acestui an, iar tranzacţia medie a crescut de la 90 la 160 de lei, conform reprezentanţilor companiei.

Creşterea reprezintă cu 15%, respectiv 80% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Netopia mobilPay a intermediat plăţi online record, pentru produse electro IT şi turistice: tranzacţii care au depăşit 7.000 de euro pentru o achiziţie de pe un site de produse electro IT, dar şi plăţi de peste 3.500 de euro pentru bilete de avion. În 2013, peste 450 de noi comercianţi s-au alăturat procesatorului, de la companii din industria de turism până la magazine online şi furnizori de servicii.

Compania a mizat în ultimii ani pe implementarea unor noi tehnologii în domeniul plăţilor mobile şi pe oferirea către comercianţi a unei platforme complete, care cuprinde toate modalităţile de plată pentru clientul final: SMS, card, cash, transfer bancar, plăţi în rate. Printre noutăţile din acest an se numără lansarea unui parteneriat cu Credit Europe Bank. În urma acestui acord, partenerii mobilPay au posibilitatea de a oferi clienţilor şi sistemul atractiv de cumpărături în rate prin CardAvantaj. Pe de altă parte, magazinele online partenere CardAvantaj pot opta pentru soluţia completă de procesare Netopia mobilPay.

Conform estimărilor procesatorului de plăţi, anul trecut, numărul românilor care au plătit online cu cardul a fost de 1,5 milioane, iar piața de profil s-a ridicat la peste 6 milioane de tranzacții. Dintre acestea, Netopia mobilPay a procesat circa 1,9 milioane de tranzacții, cu 35% mai multe decât în 2011. NetopiamobilPay este important procesator de plăţi online  prin card.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii