FacebookTwitterLinkedIn

Peste 1000 de hotelieri, care s-au redeschis recent, au publicat toate aceste informații și iau toate măsurile preventive pentru siguranța clienților. Pe lângă preț, localitate, gradul de confort și facilități, din ce în ce mai multe căutări de hoteluri făcute pe Travelminit.ro în ultimile două săptămâni au inclus și criterii legate de prevenția împotriva COVID-19.

Măsurile luate pentru prevenția împotriva COVID-19: decisive în procesul de rezervare a unei camere de hotel

Tot mai mulți români pun accent pe rezervarea de vacanțe în zone izolate sau în destinații unde se vor simți în siguranță. Travelminit.ro a venit în întâmpinarea turiștilor cu un filtru avansat de căutare și informații ample legate de măsurile preventive luate de hotelieri, pentru a oferi toate condițiile optime de a rezerva o vacanță în contextul actual. Astfel, clienții pot accesa platforma de rezervări online, iar pe lângă preț, destinație, facilități, tipurile de cazare, acum pot alege filtrul Măsuri de prevenție COVID-19.

Filtrul include o serie cuprinzătoare de măsuri, precum dispenser de soluții dezinfectante, covorașe dezinfectante etc., măsuri preventive pentru siguranța personalului, măsuri preventive pentru siguranța oaspeților, procedura de check-in/plată, condițiile de servire a mesei, procedurile de curățenie cu dezinfectanți profesionali, serviciul de wellness.

Peste 1000 de proprietăți au adăugat deja informații legate de modul în care gestionează prevenția împotriva COVID-19, după redeschidere.  

Pe lângă beneficiul direct pentru turiștii noștri, pentru că au posibilitatea să cunoască exact măsurile luate de hotelieri, acest filtru îi ajută pe hotelieri să comunice eficient toată lista de măsuri luate în această perioadă. Astfel, 48% dintre unitățile listate au redus capacitatea de cazare, 86% au implementat purtarea de măști și mănuși, 76% și-au instruit personalul privind igienizarea, iar 90% dintre ei au inclus în procedura de curățenie dezinfectanți profesionali pentru igienizarea suprafețelor comune.  Majoritatea hotelierilor au făcut investiții importante în tot ceea ce înseamnă prevenție, astfel că pe lângă confortul camerelor, facilităților precum SPA și piscină, pentru rezervările în acest an turiștii vor ține cont și de măsurile de prevenție împotriva COVID-19”, a declarat Laszlo Buzogany  –  CEO și fondator Travelminit.ro.

Această facilitate vine în completarea condițiilor flexibile de rezervare, implementate în luna februarie pe platforma Travelminit.ro. De atunci, platforma a înregistrat treptat peste 3.000 de proprietăți care pot fi rezervate fără risc financiar și care dispun de condiții de anulare flexibile a rezervărilor. Aceste condiții de rezervare permit schimbarea datei călătoriei sau chiar anularea rezervării până la o anumită dată fără a se reține comision de anulare.

Într-un studiu recent realizat de platforma de rezervări hoteliere, s-a observat ca peste 50% dintre români caută proprietăți cu astfel de condiții în rezervarea vacanțelor viitoare.