FacebookTwitterLinkedIn

Am ales Unirii View datorită poziției și a standardelor  pe care această clădire le oferă. Am decis să ne mutăm într-un birou modern care să permit dezvoltarea viitoare a businessului Pernord Ricard în România. Oferim astfel angajaților condiții de muncă optime, care să îmbunătățească productivitatea și performanța companiei”, a declarat Tudor Furir, General Manager al Pernord Ricard România.

Imobilul Unirii View, amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropiere de Piața Unirii, va fi finalizat în vara anului 2018.

Proiectul va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați, la o înălțime care va atinge 73 de metri. Unirii View va avea 19 etaje, incluzând parterul, 17 etaje destinate spațiilor de birouri și un ultim etaj tehnic, la care se vor adăuga o parcare subterană împărțită pe trei niveluri.

Unirii View a obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.

Alegerea Pernod Ricard demonstrează că zona ultracentrală a Bucureștiului devine o destinație importantă pentru companiile care se află în căutarea unui sediu reprezentativ. În plus, asistăm și la un progres calitativ în ceea ce privește spațiile de birouri ocupate, multe companii realizând un upgrade de la clădiri de clasa B”, afirmă Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă de strategia de închiriere și management comercial al proiectului.

Pernod Ricard România a fost asistată în tranzacție de către compania de consultanță imobiliară Knight Frank Romania.

Brief-ul inițial al clientului a fost să găsim un spațiu ultracentral, zona Unirii fiind ideală pentru ei, așadar totul s-a întâmplat într-o perioadă relativ scurtă. Zona centrală înregistrează o cerere în creștere, observăm asta în ultimii doi ani, iar proiectele care sunt în construcție și urmează să se livreze anul acesta sunt deja pre-închiriate în proporție de 90%”, au declarat reprezentanții Knight Frank.

Alte companii care au ales Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România și Red Bull România.

Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.