FacebookTwitterLinkedIn

Președintele israelian, Reuven Rivlin, a venit în întâmpinarea familiilor cu un moment de răgaz, citindu-le copiilor povești online. Campania se numește „Timp de povești cu președintele Rivlin”. În video-ul postat joi pe social media și YouTube, președintele le-a citit copiilor cartea ebraică „Leasing Goldberg”, scrisă de Leia Goldberg.

Istrael, ca și mai toate țările acestei planete, se află în carantină din cauza epidemiei cauzate de coronavirus. Ca măsură de combatere a răspândirii virusului, autoritățile israeliene au anunțat carantina completă a țării și au ordonat cetățenilor să rămână acasă, de asemenea, este interzis să se adune în grupuri de peste 10 persoane.

Știu că este o perioadă mai grea și toți copiii sunt acasă. Chiar dacă ne place momentul când toată familia este împreună, aceasta este o provocare. Așadar, am decis să vă o fer o scurtă pauză, să fiu alături de voi  – de la distanță. Vă invit să vă alăturați acestui moment de lectură. Să citiți alături de mine, toată familia sau doar copiii”, a declarat președintele Israelului, Reuven Rivlin, potrivit jns.org.

Președintele spune că îi înțelege perfect pe părinții care stau cu copiii lor acasă și au nevoie mereu de inspirație pentru activități noi, motiv pentru care a lansat aceste materiale video.