Cautare
, Contributor

Forbes.com

Travel |
|

Perfect Tour vrea afaceri de 50 milioane de euro în 2013, în creştere cu 60-70%

signs.jpg
Perfect Tour, unul dintre cei mai importanţi touroperatori din România, îşi consolidează poziţia pe piaţă, şi estimează ca va încheia anul 2012 cu o creştere de 15% a cifrei de afaceri pe turism de plăcere (vacanţe) faţă de 2011. Cifra totală de afaceri, ce include şi turismul de business, va urca cu 20-25%, ajungând la 30 de milioane de euro.

Potrivit reprezentanţilor companiei, aceste cifre arata ca piata de turism autohtona se afla in plin proces de maturizare, iar ca particularitate incepe sa primeze increderea in agentia de turism si calitatea serviciilor. Turistii sunt din ce in ce mai atenti cu banii lor, facandu-si rezervarile din timp si fiind mai bine informati in ceea ce priveste destinatia si optiunile de vacanta.

“Cresterea cea mai mare a fost pe partea de business travel management, unde am reusit sa largim portofoliul de clienti corporate pe care ii servim, precum si pe segmentul VIP/Premium”, explica Sorin Vaduvoiu, directorul executiv al Perfect Tour. “De asemenea, cifrele reflecta si sucessul strategiei B2B, in acest moment Perfect Tour avand peste 500 de parteneri – agentii de turism care revand produsele noastre sau produsele pentru care suntem distribuitori autorizati”, adauga Vaduvoiu.

In spatele rezultatelor excelente inregistrate in 2012 s-au aflat insa numeroase provocari. Printre cele mai solicitante s-a numarat gasirea solutiilor de finantare pentru clientii corporate, care solicita plata la termen, si identificarea unor produse cat mai atractive pentru segmentul mediu, precum croaziere si vacante exotice in Republica Dominicana sau Mexic la tarife spectaculoase.

O alta provocare a fost adaptarea cat mai rapida la cerintele pietei efervescente de MICE (Meetings, Incentive, Conferences, Exhibitions), care inregistreaza o crestere dupa cativa ani de scadere.

2013, un an cu perspective excelente

Daca estimarile pentru 2012 arata o crestere cu 20-25% a cifrei totale de afaceri, pentru 2013 estimarile Perfect Tour indica o majorare a afacerilor. “Noi speram sa avem un an foarte bun, in special datorita contractelor mari pe business travel pe care deja le-am semnat. Cresterea estimata va fi de 60-70%, de la 30 de mil euro in 2012, la 50-52 milioane de euro in 2013”, estimeaza Sorin Vaduvoiu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii