FacebookTwitterLinkedIn

Campania “Viitor pentru copii”, ce are drept principal scop identificarea, promovarea și recompensarea copiilor defavorizați, dar cu viziune, talent și dorința de a evolua, debutează în perioada 6 iunie – 4 august, în judetul Vaslui – cea mai săracă regiune din România, potrivit agenției de turism.

Programul campaniei este structurat în patru etape. Pentru început, copiii cu vârste cuprinse de la 7 până la 12 ani din județul Vaslui sunt invitați să-și scrie, cu sau fără ajutorul părinților sau al dascălilor, povestea de viață și s-o înscrie în concursul „Viitor pentru copii”. În etapa a doua, din totalul poveștilor primite, juriul le va selecta și posta pe website-ul campaniei pe cele mai emotionante 50, pentru a fi votate de publicul larg. Apoi, autorii celor mai emoționante și votate 10 povești de viață vor merge în semifinală, unde copiilor li se va cere să scrie cum văd lumea sau să-și exprime un vis de călătorie.

Călătorii cu aromă perfectă

Cei cinci finaliști, care vor pleca cu familia într-o vacanță de vis, într-un parc de distracții din Europa, alături de Perfect Tour, vor fi desemnați în urma votului juriului (50%) și a votului public online (50%).

Proiectul „Viitor pentru copii” este dezvoltat impreuna cu World Vision Romania, una dintre cele mai importante organizatii nonguvernamentale axate pe problematica copiilor săraci.