FacebookTwitterLinkedIn

Rezultatele bune se confirmă şi la nivelul anului 2012, când Perfect Tour a încheiat cu o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro, cu 25% mai mult decât în 2011

“Aceasta creştere, care se mulează perfect pe previziunile noastre privind anul 2013, se bazează pe doi vectori ascendenţi importanţi: Business Travel şi Leisure. Segmentul Business Travel se află pe un trend pozitiv puternic datorită extinderii portofoliului de clienţi corporate, iar piaţa vacanţelor a luat avans în Q1 în urma dublării vânzărilor de vacanţe magice, cu familia şi copiii, la Disneyland Paris, precum şi a creşterii solicitărilor de croaziere şi sejururi în destinaţii exotice”, a spus Sorin Văduvoiu, director executiv Perfect Tour.

Perfect Tour a lansat, anul trecut,în premieră pe piaţa autohtonă, în cadrul celei de-a 29-a ediţii a Târgului de Turism al Romaniei (TTR), “Super-călătoria anului 2013: În jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat”, o vacanţă de 23 de zile care include şapte destinaţii de vis, opt decolări/aterizări, un Jumbo-Jet privat, zboruri directe, fără schimburi de avion, fără timpi de aşteptare, zeci de excursii opţionale, acelaşi echipaj – inclusiv un medic şi un concierge.

De asemenea, Perfect Tour a înregistrat peste 1.800 de cereri de vacanţe la ediţia-record de anul acesta a TTR, eveniment al cărui prag a fost călcat de peste 30.000 de vizitatori, conform datelor oficiale.

Fondată în 2004, Perfect Tour se află, după cifra de afaceri, în topul primelor trei agenţii de turism din România. Compania este prezentă, de asemenea, pe pieţele din Republica Moldova, Bulgaria, Statele Unite ale Americii şi Ucraina.