Cautare
, Contributor

Travel |
|

Perfect Tour anunţă reduceri de până la 80% la Târgul de Turism al României

La capitolul croaziere, agenţia de turism Perfect Tour vine, la Târgul de Turism, care va începe joi, cu o reducere de până la 80% aplicată unei croaziere de 11 nopţi pe Marea Mediterană, cu un itinerar spectaculos ce ajunge până în apele Oceanului Atlantic, în Tenerife.
avion_vacanta_aeroport.jpg

Pentru acest pachet, plecarea este pe 5 decembrie, la un tarif de 199 euro/persoană, indiferent de tipul cabinei, în limita locurilor disponibile, potrivit reprezentanţilor agenţiei.

Pe lângă croaziere, Perfect Tour va mai aduce în atenţia vizitatorilor târgului vacanţele la Disneyland Paris şi ele cu o reducere de până la 55%. Tarifele pornesc de la 262 euro / adult în cameră dublă pentru un pachet pentru 4 nopţi de cazare şi 5 zile de distracţie în cele două parcuri. Iar copiii sub 7 ani zboară, stau şi se distrează gratis.

Cum este iarnă, pachetul special “Crăciun Laponia” al Perfect Tour este vârful de lance al ofertelor pentru Sărbători magice în familie. Noutatea anului 2014 este faptul că vor fi trimise două chartere către Ţara lui Moş Crăciun, unul cu destinaţia Levi, staţiunea de schi a Moşului, iar celalalt cu destinaţia Rovaniemi, orăţelul de basm în care se afla Parcul Moşului şi Grădina Zoologică Ranua. Tarifele pentru un Crăciun magic în Laponia pornesc de la 1.399 de euro/persoană, iar copiii până la 7 ani beneficiază de cazare şi masă gratis. Iar dacă bunicii îşi duc nepoţii în vizită la Moş, acestora li se oferă un discount de 5% din tariful fără taxe.

Oferte sunt şi pentru iubitorii sporturilor de iarnă, destinaţii precum Austria, Elveţia, Franţa, Italia şi Bulgaria fiind cap de afiş. De asemenea, există oferte şi pentru iubitorii destinaţiilor mai îndepărtate precum Peru, India, China, Maroc, Tunisia, Iordania, Israel, Vietnam & Cambodgia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii