Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

PepsiCo vinde o parte a diviziei de sucuri francezilor

Producătorul de băuturi răcoritoare transferă Tropicana, Naked și alte mărci de suc într-un nou parteneriat de tip joint-venture cu grupul francez de investiții PAI Partners.  
Whitestown,-,Circa,March,2021:,Pepsico,And,Frito,Lay,Distribution

PepsiCo dorește să se concentreze asupra produselor mai sănătoase, motiv pentru care gigantul american cedează divizia sa de sucuri cu aromă de fructe. 61% din noul joint-venture va fi în mâinile investitorilor francezi.

În urma acordului, PepsiCo a câștigat aproximativ 2,8 mld. euro. Marca de sucuri de fructe Tropicana va merge (parțial) în portofoliul francezilor, împreună cu alte mărci surori americane precum Naked. Cu toate acestea, PepsiCo va păstra produsele gazpacho din Alvalle și sucurile de fructe din Looza.

Potrivit CEO-ului Ramon Laguaerta, PepsiCo vrea să se concentreze pe gama sa actuală de mărci și să accelereze creșterea portofoliului de produse sănătoase, băuturi cu conținut scăzut de calorii și „produse precum SodaStream, deoarece acestea sunt mai bune pentru oameni și pentru planetă”, spune compania americană.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii