Cautare
, Contributor

Educaţie |
|

PepsiCo România a primit certificatele Top Employers 2014 la nivel naţional şi european

PepsiCo_certificat_Top_Employers_2014.jpg
PepsiCo România  a primit certificatele Top Employers România 2014 şi Top Employers Europe 2014, acordate de Institutul Global Top Employers. 

Acestea sunt oferite companiilor care asigură condiţii de lucru excepţionale angajaţilor, care optimizează şi dezvoltă continuu practicile de lucru şi de angajare.

Certificatele Top Employers sunt acordate în urma unui studiu anual internaţional realizat de Institut și reprezintă o recunoaştere globală a performanțelor şi rezultatelor înregistrate în domeniul resurselor umane de PepsiCo, fiind valabile un an.

„PepsiCo are o tradiţie la nivel internaţional şi local de a dezvolta programe pentru angajaţii săi pentru a crea şi menţine un mediu favorabil dezvoltării profesionale şi personale. Certificările Top Employers reprezintă recunoaşterea celor mai înalte standarde de excelenţă pe care le-am atins la nivel internaţional şi naţional în formarea unui mediu organizaţional profesionist, care caracterizează PepsiCo în toate departamentele şi la toate nivelurile companiei”, a declarat Anda Drilea, Director Resurse Umane PepsiCo România.

Anual sunt analizate aproximativ 750 de companii la nivel mondial, Institutul Global Top Employers oferind certificate începând cu anul 1991.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii