Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

PepsiCo are un nou director general

PepsiCo l-a desemnat pe Christophe Guille General Manager PepsiCo în regiunile Europa Centrală și Greater Balkans, reunite într-o singură unitate de business.
11. Pepsi

Înainte de a fi numit în această funcție, Cristophe Guille a fost PepsiCo General Manager Vice President în regiunea Europei Centrale. Din noua poziție, va conduce operațiunile grupului de pe piețele din Europa Centrală și Greater Balkans, în care se regăsesc branduri de top precum Pepsi, Lipton Ice Tea sau Lay’s.

Christophe Guille, General Manager Central Europe and Greater Balkans, PepsiCo

„[…] Sunt multe oportunități interesante de creștere în această regiune și vom continua să țintim o creștere sustenabilă, pe termen lung[…]”, a spus noul director general PepsiCo.

Christophe Guille și-a început cariera în anul 1998, când s-a alăturat companiei venind de la Quaker Oats. Printre pozițiile pe care le-a deținut s-au numărat: General Manager PepsiAmericas, General Manager PepsiCo Central în Europa Centrală și General Manager al operațiunilor de băuturi ale PepsiCo Rusia.

Levent Yuksel, predecesorul lui Christophe Guille, își continuă cariera de 20 de ani în cadrul PepsiCo în calitate de General Manager, PepsiCo Turcia, iar Christophe Guille preia funcția cu efect imediat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii