FacebookTwitterLinkedIn

Campaniile vor fi evaluate în perioada următoare de către un juriu format din peste 50 de reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România.

Neal Davies, președintele și CEO-ul EFFIE Worldwide, va conduce juriul festivalului. Campaniile vor fi evaluat din perspectiva rezultatelor de vânzări și a obiectivelor de comunicare atinse și depășite.

Cele mai bune proiecte vor fi premiate în cadrul festivității de premiere, ce va avea loc pe 2 iunie, în București, la Ateneul Român. Gazda evenimentului va fi Andi Moisescu.

În agenda Romanian EFFIE Awards 2015 este programată și o conferință susținută de Neal Davis tot pe 2 iunie, la sediul IAA, de la ora 10. Titlul conferinței este The Confidence To Embrace Change: Key Insights and Learning From The Effies și se adresează oamenilor de marketing din companii și agenții. În opinia sa, majoritatea persoanelor din această industrie nu este întotdeauna sigură cum să folosească canale noi sau cum să decidă care este canalul principal de comunicare. Prezentarea sa va include studiile de caz ale unor campanii internaționale sau date din Raportul Effie cu rolul de a încuraja folosirea unor metode noi în campaniile de comunicare.

Biletele la gala de premiere costă 300 de lei plus TVA pentru membrii IAA/UAPR și 400 de lei plus TVA pentru cei care nu sunt membri. Acestea se pot achiziționa direct de la organizatori, printr-un e-mail trimis la adresa teodora.calin@institute.ro.

Intrarea la conferința lui Neal Davis este liberă, însă înscrierea este necesară. Locurile se pot rezerva tot printr-un e-mail trimis către The Institute.

FFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA.

Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.