Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Pentru pescarii înrăiți: BBC Earth difuzează documentarul „Marea Captură”

BBC Earth va lansa seria documentară „Marea Captură”, marţi, 23 februarie, de la ora 23:00. Producția „Marea Captură” urmăreşte un concurs de pescuit grandios ce are loc în cele mai dificile şi dramatice destinaţii ale lumii.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Noua serie structurată în şase părţi, produsă de divizia BBC Natural History şi prezentată de Ben Fogle, ilustrează opt entuziaşti înscriși într-un concurs de pescuit și care pornesc într-o aventură ce îi poartă în cele mai dificile destinaţii de pescuit din lume: de la jungla plină de ţânţari din Laos, până la munţii acoperiţi de zăpadă din British Columbia.

Marea Captura_04

Concurenții trebuie să suporte clima tropicală şi temperaturile de sub zero grade și sunt nevoiţi să apeleze la multe tactici de pescuit şi tehnici de supravieţuire. Competitorii sunt jurizaţi de pescarul Matt Hayes care este însoţit în fiecare loc de experţi locali.

Filmările au avut loc în Islanda, Costa Rica și Zambia şi au fost presărate de dificultăţile specifice unei competiţii intense. Documentarul explorează pericolele reale ale pescuitului şi ilustrează o varietate de peşti şi comportamentele lor.

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Între 2014-2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline și vânzări de un miliard de lire sterline.

VEZI TOPUL ZIARELOR LOCALE CU CELE MAI MARI VANZĂRI DE PUBLICITATE ÎN 2015.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii