Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Pentru pasionații de cai-putere, History difuzează o nouă serie din „Competiţia camioanelor”

History prezintă în exclusivitate, începând cu 26 aprilie, de la ora 21:00, seria „Competiţia camioanelor”, în care 50 de proprietari de camioane din SUA se întrec în probe înfiorătoare, care le testează priceperea şi abilitatea de a conduce.
Competitia camioanelor (3)

Fiecare episod al acestei competiţii prezintă cinci șoferi în camioanele şi jeep-urile lor personalizate care se întrec în trei probe prin care se testează un atribut diferit al maşinii: viteza, forța și manevrabilitatea acesteia.

Între probele din concurs, concurenții trebuie să-și demonstrează măiestria prin retehnologizarea camioanelor lor pentru următoarea rundă. Ultimii doi finaliști care „rămân în picioare” vor porni într-o cursă de 5 km, plină de obstacole periculoase, cunoscută sub numele de „Iadul verde”, în care şoferii vor trebui să sară cu maşinile  peste rampe, să urce peste un munte de maşini zdrobite şi să traverseze o mlaştină infestată cu şerpi.

Concurenţii vor fi ajutaţi de patru experţi în cursele off-road: fostul campion de curse în deşert şi constructor de camioane ”Pistol” Pete Sohren, pionierul sporturilor extreme şi campionul de dirt track Glen Plake, maestrul Abe Wine şi campionul la rock crawling şi constructorul auto Rob “Bender” Park.

Aceştia îi vor ajuta pe concurenţi să-şi construiască şi să-şi repare maşinile, oferindu-le sfaturi în ceea ce priveşte strategia adoptată. Camionul care termină primul cursa va fi desemnat campion, dacă şoferul său reuşeşte să reziste până la final.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile în rețelele de cablu Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

PUBLICITATEA CONSUMATĂ PE TELEVIZIUNILE DE FILME ȘI SERIALE – TRIMESTRUL I 2018

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii