Cautare
, Contributor

Gadget |
|

Pentru nomazi digitali

Iată un titlu demn de anul 2161. Ei bine, nu, stațiile de dormit și lucrat pentru nomazi digitali s-au lansat deja pe piață și se adresează celor care au dus ideea de „muncă de acasă“ la un cu totul alt nivel.
Unknown

Dacă Pământul este biroul vostru, iar un laptop și o conexiune la internet sunt tot ce vă trebuie, sunteți în target. Sigur că această libertate are avantaje și dezavantaje. De exemplu, nu poți pleca de acasă cu biroul fizic și trebuie să te mulțumești cu ce pat găsești. Dar, dacă nu te deranjează să cari un cufăr sau două în plus, FPS a pregătit Bank Bedstation și Bank Workstation.

Designul împrumută din stilul anilor ’40-’50, cu nuanțe vii și colțuri rotunjite. Bank Workstation este construit din aluminiu și este foarte rezistent. Dacă pe afară arată ca o valiză pe care ar căra-o mândru după el Don Draper, odată deschisă, aceasta dezvăluie un birou pe care încape cu ușurință un laptop full-size. Lângă zona principală de lucru sunt sertare în care se pot depozita alte obiecte care țin de muncă sau haine. Atât masa, cât și sertarele sunt făcute din lemn de calitate superioară.

Valiza are și un set de roți care, împreună cu încuietoarea TSA, îi dă un aspect destul de rafinat. Mai mult, conține în set și un scaun pliabil din lemn și piele.  A doua piesă, Bedstation, arată tot ca un cufăr de lux, dar, odată deschis, lasă la vedere un pat pliant cu pernă și pilotă. Carcasa este realizată din aluminiu, iar patul, împreună cu cele câteva sertare și buzunare atașate, este făcut din lemn. Totul poate fi montat în mai puțin de un minut. Un adevărat vis pentru globetrotterii care nu vor să renunțe la job sau care își urmează visul de freelancing, unul din ce în ce mai popular zilele acestea.

Muzică de înaltă fidelitate

Când tehnologia high definition s-a întâlnit cu mobilitatea, a apărut player-ul Astell & Kern Kann. Cei care utilizează un serviciu de streaming bazat pe aplicaţii știu că, din păcate, calitatea sunetului poate fi destul de scăzută. Așa că Astell & Kern a dezvoltat muzica de înaltă fidelitate „KANN“.

Citește și Gadgets – precizie și performanță

Noul gadget oferă un sunet care este transportat la ureche exact așa cum doriţi să-l auziţi. Acest player minunat este, de asemenea, echipat cu un amplificator încorporat, un spaţiu de stocare expandabil la bord de până la 832 gigabytes, oferă suport Bluetooth și are o durată de viaţă a bateriei de până la 14 ore per încărcare. Trebuie să plătiţi 999 dolari pentru a obţine unul, dar merită absolut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii