FacebookTwitterLinkedIn

De la apariția Navitimer și până astăzi, colecția Chronomat a fost cea care a reîmprospatat imaginea Breitling ca producător de ceasuri de performanță. Varianta masculină a aparut în 1984, iar acum e momentul ca doamnele să primească un Chronomat numai al lor.

Cu o carcasă de 38mm diametru, mai mică pentru încheieturile fine ale femeilor, Chronomat SleekT are un design ușor schimbat. Mai subtil și în același timp mai „incisiv“, modelul e scos în evidența de luneta produsă din carbura de tungsten și polisata până la perfecțiune.

Materialul ultra-dur intră în contrast cu strălucirile carcasei din oțel inoxidabil și promite să rămână neatins de accidente, fiind prezentat de producător ca „rezistent la zgâriere“.

Breitling Chronomat SleekT este livrat în 3 versiuni diferite, pe lângă modelul din oțel fiind disponibile și un ceas cu cadran negru și un model din sidef.

Toate cele 3 modele ale Chronomat-ului feminin beneficiază de un mecanism automat certificat COSC și reprezintă un pas important pentru orologeria elvețiana. Unul în care femeile preiau controlul.