Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Pentru cei din linia întâi

In cadrul Insitutului Cantacuzino se prelucreaza in medie 350 de teste zilnic, iar programul de lucru a fost modificat inca din primul lockdown, pentru ca mai multi specialisti sa poata prelucra probele recoltate de la pacientii suspecti de infectia cu noul coronavirus.

„Desi nu este o noutate ca angajatii si proprietarii din aceasta industrie au fost cei mai afectati din cauza pandemiei create de noul coronavirus si vanzarile au scazut drastic, inca o data ne este dovedit faptul ca empatia si valorile care ne unesc o sa ne ajute sa depasim aceste momente de grea incercare”, declara Andreea Scurtu, managerul Glamour Restro Cafe, companie  care a oferit un pranz cald personalului medical al Insititutului Cantacuzino, aflat in linia intai de lupta impotriva COVID-19.

Potrivit Asociatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), cifra de afaceri din industria hoteliera si a serviciilor alimentare a scazut cu 70% fata de anul trecut, iar peste 40% dintre operatori si-au suspendat/incheiat activitatea, ca urmare a pandemiei si a masurilor drastice impuse de autoritati.

Pentru a depasi aceste momente si pentru a supravietui, brandurile sunt fortate sa gaseasca noi metode de comunicare cu clientii sau sa se reinventeze. Insa, intotdeuna, serviciile de calitate si preparatele gustoase vor reusi sa cucereasca prin autentitcitate si savoare.

„Incercam sa venim in intampinarea tuturor clientilor si incepand din iunie 2020 – de cand am deschis, am avut integrat serviciul de delivery, care functioneaza atat prin comanda direct in restaurant si delivery cu flota personala cat si prin intermediul partenerilor nostri: Glovo si Tazz. Avem terasa acoperita si incalzita in cadrul locatiei din Baneasa si diverse campanii si oferte care reusesc sa satisfaca nevoia celor mai exigenti clienti”, afirma managerul restaurantului lansat în plina pandemie, într-o perioadă în care este o nevoie crescută pentru implementarea unor masuri de igienă, sanitare, de distanțare socială și control privind răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus. “Mai mult de atat, intreg personalul nostru este testat cu test de depistare rapida de tip Antigen, pentru a limita raspandirea virusului si pentru ca ne pasa de sanatatea angajatilor si a familiilor acestora”, declara managerul Glamour Restro Cafe.

 

 

 

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii