Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Pentru bărbații celebri ai planetei, tunsul devine mai complicat zilele acestea

În timp ce frizeriile s-au închis din cauza măsurilor de distanțare socială, mulți bărbați au fost nevoiți să-și tundă părul acasă. Și în loc să aleagă un păr mai scurt, unii dintre bărbații celebri ai lumii au decis să-și bărbierească tot părul, relatează cotidianul The Guardian.
811 (1)

Foto: Stephen Graham cu fiul său

Riz Ahmed, actorul din Rogue One și Four Lions, a recurs la metoda mai sus menționată și a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu noua frizură, adăugând eticheta #stayathome. Actorul din Line of Duty, Stephen Graham, a postat imagini cu fiul său care îl tunde zero.

Riz Ahmed

 

Fotbaliștii, de asemenea, au ales același look de criză. Atacantul de la Real Madrid, Eden Hazard, și Paul Pogba, de la Manchester United – ambii cunoscuți pentru frizuri variate, s-au ras complet. Fundașul Arsenalului, Héctor Bellerín, s-a alăturat mișcării și a postat o poză cu următoarea descriere „Stați acasă și bucurați-vă de soare”.

„Următoarele câteva luni sunt o oportunitate de a încerca ceva nou și poate mai puțin pretențios”, spune Teo van den Broeke, style director la revista GQ, citat de The Guardian. „Acasă nu este nimeni care să te judece acasă, deci de ce să nu elimini un factor de stres în plus – și anume părul?”

Dacă te preocupă aspectul propriu, Teo van den Broeke sugerează să te tunzi o data pe săptămână: „Aș recomanda folosirea unui balsam pentru scalp și a unui balsam pentru păr, ambele de bună calitate. Având în vedere că este posibil să petreci mult timp în spații încălzite în următoarele săptămâni, scalpul tău va avea nevoie de îngrijire suplimentară. ”

Héctor Bellerín

 

Cu toate acestea, van den Broeke avertizează că tunsoarea zero nu se potrivește pentru toată lumea. „E nevoie de o simetrie a capului astfel încât o astfel de frizură să funcționeze cu adevărat”, spune el.

Hair stylist-ul Darren Fowler spune că nu doar bărbații cu anumite forme ale capului nu ar trebui să abordeze acest stil. „Cred că, în mod evident, frica și panica stau la baza acestui gest”, continuă el. „Să vezi băieți care au folosit mașini de tuns necorespunzătoare și care s-au ales cu tot felul de goluri sau denivelări prin păr nu este bine. Pare că tocmai au scăpat de la închisoare! ”

El spune că aspectul bărbierit al capului dăunează sănătății mentale și încrederii în sine. „Să-ți bărbierești capul este opțiunea ușoară într-o anumită zi, dar apoi câte luni trebuie să trăiești așa?”, încheie Fowler.

Foto: Twitter

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii