FacebookTwitterLinkedIn

Pe noul teren, P3 va putea construi un depozit de până la 100.000 de metri pătrați.

P3 a anunțat că a achiziționat acest teren în apropierea parcului P3 Bucharest, ca parte a strategiei de dezvoltare, pentru a se adapta la cererea crescută din partea clienților, atât existenți, cât şi noi, și pentru a satisface nevoile logistice ale acestora.

Pop & Partners a consiliat P3 pe parcursul negocierilor pentru această achiziție.

P3 îşi doreşte să dezvolte afacerea din România, iar această achiziție este un alt pas către realizarea strategiei noastre și consolidarea poziției noastre pe piață. P3 Bucharest Park este cel mai mare parc logistic din România, având peste 2.500 de persoane care lucrează în cei 370.000 de metri pătrați de spații de depozitare și de birouri”, spune Sînziana Pardhan, Country Head al P3 Romania.

În acest an, P3 a devenit participant activ al Compact Global al Națiunilor Unite, cea mai importantă inițiativă de responsabilitate socială din lume. CGNU are peste 12.000 de semnatari, din 170 de țări, având ca scop să mobilizeze o mișcare globală a companiilor dezvoltate durabil. Acesta solicită companiilor să îşi alinieze strategiile și operațiunile cu 10 principii universale privind drepturile omului, munca, mediul și combaterea corupției. De asemenea, companiile trebuie să întreprindă acțiuni strategice pentru a promova obiective mai largi ale societății, cum ar fi cele 17 Obiective ale ONU pentru dezvoltare durabilă, cu accent pe colaborare și inovare.

În acest moment, P3 are un total de 370.000 de metri pătrați, în 14 depozite, în parcul P3 Bucharest și alți 100.000 de metri pătrați care permit dezvoltarea de noi spații. De asemenea, P3 plănuiește să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării.