Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

PeliFilip promovează cinci avocaţi în poziţiile de counsel şi avocat senior

Societatea de avocatură PeliFilip a anunțat că i-a promovat pe Georgeta Gavriloiu în poziţia de counsel şi pe Alexandra Ioniţă, Alina (Ciocoiu) Stan, Cristina Tudoran şi Silviu Vasile în poziţia de avocat senior.
Georgeta Gavriloiu

“Promovarile de astăzi reflectă angajamentul nostru de a atrage, reține șiinvesti în cei mai buni avocați. Colegii noștri sunt extrem de talentați și implicați, au o cunoaștere profundă a industriilor în care ne susținem clienții și am încredere în rolul și contribuția lor la creșterea echipei PeliFilip. Sunt încântată de faptul că aceste promovări au loc în 4 dintre toate cele 5 departamente ale noastre, fapt care susține o distribuire cât mai echilibrată a oportunităților de dezvoltare,” a precizat Cristina Filip, Managing partner PeliFilip.

Georgeta Gavriloiu, counsel (Departamentul de Concurenţă)

“Am acceptat cu entuziasm propunerea colegilor mei de a deveni counsel. Sunt încântată că fac parte din echipa PeliFilip și pornesc cu încredere spre noile provocări profesionale.’’

Alexandra Ioniţă, avocat senior(Departamentul de Drept Imobiliar și proiecte)

Sunt încântată și entuziasmată să primesc acest nou rol și să îmi continui drumul profesional alături de cea mai premiată echipă de real estate din România. Împreună, în ultimii ani, am avut ocazia să participăm în unele dintre cele mai complexe și variate proiecte, ce au contribuit fiecare la creșterea mea ca avocat. Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au ghidat până în acest punct și au fost o sursă continuă de inspirație.’’

Alina Ciocoiu Stan, avocat senior(Departamentul de Rezolvare a disputelor)

“Fără îndoială, încredințarea acestui nou rol reprezintă un pas foarte important în cariera mea pe care mă bucur că îl fac alături de o echipă ce promovează standarde și valori umane și profesionale atât de înalte. Trăgând o linie a experienței acumulate până în prezent, sunt recunoscătoare pentru mai multe lucruri: pentru că am găsit în acest loc un mediu propice pentru a mă dezvolta profesional, pentru că am fost îndrumată pe parcursul anilor de mentori extraordinari, dar și pentru faptul că zi de zi îmi este oferită încrederea și oportunitatea de a-mi pune în valoare pasiunea pentru drept, dorința de a face lucrurile cât mai bine, energia și entuziasmul care mă caracterizează pentru a răspunde solicitărilor și exigențelor clienților noștri’’.

Cristina Tudoran, avocat senior (Departamentul de Rezolvare a disputelor si Departamentul Comercial):

“Promovarea reprezintă un moment important în parcursul meu profesional, pentru care sunt recunoscătoare echipei PeliFilip. Este echipa în care am crescut încă de când am părăsit băncile facultății, de mai bine de 5 ani, și în care mi-am însușit valorile ce fundamentează dezvoltarea mea profesională: energie, entuziasm, integritate, empatie și client satisfaction. Urmează un drum lung și fructuos împreună.”

Silviu Vasile, avocat senior (Departamentul de Concurenţă)

“Mulțumesc PeliFilip pentru încrederea și susținerea care mi-au fost acordate pe întregul parcurs al colaborării noastre, confirmate de altfel prin această promovare. Vom continua să oferim servicii juridice de calitate la cel mai înalt nivel în echipa PeliFilip’’.

Oana Bădărău, partener PeliFilip: „Se cumpără pachete de 2-3 clădiri, ceea ce duce și prețul tranzacțiilor în euro la nouă cifre”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii