Cautare
, Contributor

Lideri |
|

PeliFilip, ”Firma de avocatură a anului”

PeliFilip a fost desemnată „Firma de avocatură a anului” în România în cadrul Galei Chambers Europe Awards, care a avut loc vineri seară, în Amsterdam.
 aboneaza-te
PeliFilip, firma de avocatura a anului - Chambers Europe_1280x719

PeliFilip a fost selectată de către Chambers Europe, în luna martie, pe lista scurtă de nominalizări pentru cea mai bună casă de avocatură din România, alături de alte cinci firme de top din piața locală. Chambers Europe reprezintă versiunea europeană a ghidului internațional de prestigiu Chambers and Partners, care premiază în fiecare an casele de avocatură cu cele mai bune perfomanţe la nivel naţional şi regional.

”Principalele atuuri care ne-au adus acest premiu sunt echipa PeliFilip, formată exclusiv din reprezentanți ai unei noi generații de avocați, și abordarea noastră concentrată pe aducerea de valoare adăugată clienților și pieței pe care activăm”, spune Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip.

Publicația Chambers and Partners realizează topurile celor mai bune case de avocatură şi ale celor mai buni avocaţi din peste 185 jurisdicţii din lume, pe baza cercetărilor realizate de propria echipă, care intervievează avocaţii şi clienţii.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii