Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

PeliFilip a cooptat un partener de la Schoenherr

Casa de avocatură PeliFilip l-a cooptat ca partener și coordonator al practicii de dreptul concurenței pe Cătălin Suliman, care anterior a fost partener la Schoenherr.
 aboneaza-te
Catalin-Suliman_Partener PeliFilip

Suliman și-a început cariera în avocatura de business în 2007, la D&B David & Baias, de unde s-a mutat la Schoenherr, în 2013.

La PeliFilip, Cătălin Suliman va colabora strâns cu departamentele și practicile firmei care se intersectează cu aspecte legate de dreptul concurenței și va susține și dezvoltarea altor arii de activitate, precum cele reunite în practica de asigurare a conformării și management al riscurilor (risk & compliance).

Asocierea noastră cu Cătălin are la bază împărtășirea acelorași valori, printre care munca în echipă, pasiunea pentru profesie, stăruința și dăruirea pentru servicii excelente în beneficiul clienților, spiritul de acțiune și curajul de a deschide și aprofunda noi drumuri și teritorii”, afirmă Cristina Filip, Partner Coordonator al PeliFilip.

Cătălin Suliman are experiență cu precădere în sectoarele de retail, energie, telecomunicații, asigurări şi farmaceutic.

Dincolo de profesionalismul, competența și reputația PeliFilip, ne-a apropiat comuniunea de idei şi m-au impresionat abordarea proactivă a echipei, preocuparea continuă pentru calitate și orientarea către identificarea unor soluții viabile şi inovatoare care pot aduce un plus de valoare în activitatea clienților. Dorinţa noastă este să creăm un centru de excelenţă în materie de concurenţă, prin care să fim mereu alături de clienţii noştri”, a spus Cătălin Suliman.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii