FacebookTwitterLinkedIn

PeliFilip a oferit asistență juridică firmei belgiene de investiții imobiliare și administrare de fonduri Mitiska REIM, în procesul achiziției a 11 parcuri comerciale generatoare de venituri de la Alpha Property Development. Proprietățile existente sunt toate multi-chiriași și ancorate fie de Lidl și/sau Kaufland. Portofoliul cuprinde o suprafață închiriabilă brută totală de 55.000 de metri pătrați și este închiriat în întregime unor branduri locale și internaționale puternice precum Deichmann, Takko și Pepco.

“Domeniul imobiliar este una dintre ariile în care PeliFilip a avut o activitate foarte intensă în ultimii ani, participând la multe dintre cele mai mari tranzacții de pe piața locală (inclusiv în tranzacția de la Sibiu de peste 100 milioane de euro de anul trecut). Această dinamică a sectorului imobiliar va continua anul acesta, atât în retail, cât și în segmentele de spații de birouri și de logistică. În unele dintre aceste proiecte suntem deja implicați și sperăm să se concretizeze în viitorul apropiat”, a declarat Oana Badărau, Partner și Head of Real Estate, PeliFilip.

Laura Grigore se alătură echipei PeliFilip în poziția de Senior Associate

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reunește una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 13 avocați, dintre care doi parteneri și cinci avocați seniori. Echipa și-a dobândit reputația prin participarea la cele mai importante tranzacții de pe piața locală, în 2016 fiind implicată în peste 20 proiecte de real estate de top.