Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Lideri |
|

PeliFilip a asistat Digi Communications N.V. la contractarea a trei credite în valoare de 163 milioane de euro

Societatea de avocatură PeliFilip a asistat RCS & RDS S.A., Digi Communications N.V. și DIGI Ungaria cu privire la contractarea a trei facilități de credit pe termen mediu, în forinți, lei și euro, cu o valoare totală de 163 de milioane de euro, în echivalent, cu posibilitate de majorare până la 200 de milioane de euro.
digi-rds-rcs.jpg

Împrumutul a fost acordat de un sindicat format din 9 bănci din România și din străinătate.

Alexandru Bîrsan (foto), partener PeliFilip: „Digi Communications este un client important pentru PeliFilip, cu care avem o colaborare foarte bună și de lungă durată. Astfel, decizia de a le fi parteneri în această finanțare a fost una naturală, atât prin prisma proiectelor pe care le derulăm împreună, cât și prin prisma faptului că avem una dintre cele mai puternice practici de finanțări din România. Le mulțumim pe această cale pentru încrederea acordată”.

Una dintre facilități va fi utilizată de către Digi Ungaria pentru achiziționarea unui pachet de acţiuni ce reprezintă 99,998396% din capitalul social si drepturile de vot din Invitel Tavkozlesi Zrt., al doilea mare operator de servicii de telecomunicaţii fixe şi internet fix din Ungaria pe segmentul clienţilor rezidenţiali şi al întreprinderilor mici. Celelalte două facilități au fost acordate RCS & RDS S.A. în scopuri generale corporative.

Echipa PeliFilip care a asistat în acest proiect a fost formată din: Alexandru Bîrsan (Partner), Alexandra Manciulea (Senior Associate) și Andreea Bănică (Associate).

PeliFilip are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE – IANUARIE 2018 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii