FacebookTwitterLinkedIn

PeliFilip a acordat consultanță juridică societății Digi Communications, acționarul majoritar al RCS & RDS, cu privire la IPO-ul de până la 21.744.108 acțiuni, la un preț preconizat între 38 lei și 56 lei per acțiune și admiterea acțiunilor oferite la tranzacționare pe Piața Reglementată la Vedere a BVB, Categoria Internațional.

Oferta constă dintr-o tranșă adresată publicului din România și o tranșă adresată investitorilor instituționali din Statele Membre ale Spațiului Economic European și celor din Statele Unite ale Americii, dacă sunt „Qualified Institutional Buyers” conform Regulii 144A din Legea Valorilor Mobiliare din 1933 din SUA.

Oferta se desfășoară în perioada 28 aprilie – 10 mai 2017, preconizându-se că acțiunile DIGI vor fi admise la tranzacționare în jurul datei de 16 mai 2017.

Casa de avocatură internațională Freshfields Bruckhaus Deringer LLP a acordat asistență juridică emitentului cu privire la legile din SUA, Marea Britanie și Olanda.

Sindicatul de intermediere a ofertei este compus din Citigroup Global Markets Limited și Deutsche Bank AG, London Branch (în calitate de Coordonatori Globali Comuni), Raiffeisen Bank, Société Générale / BRD – Groupe Société Générale, WOOD & Company Financial Services, a.s. și BT Capital Partners (care are calitatea de Manager Principal).

Casa de avocatură Clifford Chance Badea a acordat consultanță juridică intermediarilor cu privire la aspectele de lege română, în timp ce Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP și Houthoff Buruma au acordat asistență juridică cu privire la legile din jurisdicțiile SUA și Marea Britanie și, respectiv, Olanda.

Este proiectul de care sunt cel mai mândru din cariera mea. DIGI este un client special pentru noi, lucrăm împreună de 10 ani și întotdeauna au fost pentru noi (și pentru mine, ca individ) un exemplu despre ceea ce un business local poate face cu onestitate, multă muncă, talent și aplecare spre client. Mă bucur că începând de acum și alții pot să beneficieze de rezultatele lor și să fie parte din povestea lor”, a spus Alexandru Bîrsan, Partener la PeliFilip, care a coordonat echipa compusă din Olga Niță (Senior Associate), Ana Andreiana (Senior Associate Associate), Roxana Diaconu (Associate) și Dragoș Ungureanu (Associate).