Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Pegas deschide un nou concept store în România

Pegas deschide sâmbătă, 27 octombrie, un nou concept store în capitală. Cel mai nou magazin este construit în zona comercială Băneasa, după un plan arhitectural inedit, din 6 containere așezate pe 2 niveluri, cu o suprafață totală de 120 de metri pătrați. Acesta este, de altfel, un vis mai vechi al fondatorilor Pegas, de a face un magazin de retail păstrând proporțiile unui container de shipping.
PGS_2101

Au ales pentru acest proiect un studio de arhitectură cu experiență, Matius Studio fiind prima echipă de pe piața din România specializată exclusiv în design-ul de retail.

Concept store-ul din Băneasa s-a dorit să fie nu doar un magazin cu un design inedit, dar și prietenos cu clienții săi. Aceștia au acces cu ușurință la produse, le pot testa și astfel, pot alege ce li se potrivește mai bine. În plus, la etajul 1 al magazinului din Băneasa există și un service unde clienții beneficiază de consultanță și ajutor, pre și post garanție.

Inaugurarea are loc sâmbătă, 27 octombrie și se anunță a fi cea mai mare petrecere Pegas a anului. Tobi Ibitoye, fost concurent la Vocea României, va anima atmosfera, vor fi premii-surpriză, iar cei prezenți vor putea testa cele mai noi modele de biciclete electrice. În plus, cum toamna nu-i sperie pe pasionații de biciclete, participanții la eveniment vor fi așteptați cu vouchere de reducere de 25%.

Săptămâna viitoare, la Brașov, are loc și inaugurarea primei francize Pegas, care vine în completarea rețelei de magazine de la nivel național. Printre noile modele de biciclete disponibile și în magazinul de la poalele Tâmpei se regăsește și Drumuri Grele Pro, produsul cu cel mai înalt nivel de echipare și piese – vârf de gamă la echipările de pe bicicletele mountain bike. Aspectul și calitatea execuției sunt la nivel premium, comparabile cu modelele de top.

Anul 2018 înseamnă pentru Pegas deschiderea a 4 noi      magazine: Constanța, Suceava, Cluj, Băneasa, ajungând astfel la 8 magazine în toată țara și o creștere a vânzărilor cu 40%, unul dintre cele mai apreciate modele fiind bicicleta pliabilă, care are cel mai bun sistem de pliere existent pe piață românească.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii