Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Peek&Cloppenburg deschide cel mai mare spațiu din România la AFI Cotroceni

Cu peste 60 de locații în Germania şi alte 50 în Austria şi Europa Centrală şi de Est, retailerul german de modă Peek&Cloppenburg inaugurează în AFI Cotroceni cel de-al patrulea magazin din Bucureşti, pe o suprafață de 5.200 MP, împărțită pe două niveluri, fiind cel mai mare spațiu din țară al brandului.
afi

AFI Cotroceni este cel mai mare centru comercial din România, punând la dispoziție activități pentru toate vârstele și gusturile, de la fitness, sport, activități de anduranță, până la zona de beauty, cafenele, cinema, patinoar, restaurante și evenimente speciale, în fiecare weekend.

Peek&Cloppenburg reunește zeci de branduri celebre, acoperind toate tipurile de haine pentru bărbaţi, femei și copii. Printre mărcile renumite care pot fi găsite în AFI Cotroceni se numără și Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Ralph Lauren, Calvin Klein, Guess, Brax și multe altele.

„AFI Cotroceni este destinația potrivită pentru fashion de calitate și diversitate. Suntem mereu atenți la dorințele clienților și ne dezvoltăm constant oferta de shopping, servicii și distracție, pentru a fi locul perfect unde oricine poate petrece timp liber de calitate”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager,  AFI Cotroceni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii