Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Pearl Ventures lansează platforma Calendis, o investiție de peste 300.000 de euro

Divizia Pearl Ventures a companiei clujene Evozon Systems, specializată în dezvoltarea de soluții personalizate software, lansează platforma „Calendis”, dezvoltată în urma unei investiții de peste 300.000 de euro.
aplicatie.jpg

Acesta permite organizarea serviciilor bazate pe programări din domenii precum medicină, frumusețe, sport și agrement, instalații și construcții, organizare de evenimente etc, fiind o platformă de management care poate eficientiza major afacerile companiilor active în aceste domenii.

Mircea_Patachi„Calendis este rezultatul a doi ani de muncă în dezvoltare și zeci de discutii cu profesioniști din business-uri care funcționează pe bază de programare a clienților. În forma pe care o lansăm astăzi, platforma  asigură un management inteligent al acestui tip de afacere, pe care o oferim pentru companii  la un cost care pornește de la 8 euro pe lună”, menționează Mircea Patachi, fondator Calendis și CEO al companiei Pearl Ventures.

Din punct de vedere al avantajelor de business, Calendis funcționează ca un instrument de management al activității angajaților, oferind posibilitatea de administrare dintr-un singur loc a calendarelor acestora. Fiecare angajat are posibilitatea de a-și modifica propriul calendar, în timp ce angajatorul monitorizează, astfel, gradul de ocupare al acestora. Un alt beneficiu important perceput de către utilizatorii inițiali ai platformei Calendis este istoricul bine organizat al fiecarui client în ceea ce privește vizitele și nevoile sale anterioare – istoric în baza căruia companiile pot formula mai ușor oferte personalizate, accesând, astfel, un nou canal de vânzare directă.

Dezvoltarea platformei Calendis a început în urmă cu doi ani și a fost creată de o echipă alcătuite din developeri, testeri, oameni de marketing și vânzări, designeri și manageri de proiect. În primele 3 luni de funcționare, platforma a gestionat peste 10.000 de programări, distribuind mai mult de 15.000 de SMS-uri de notificare clienților.

Rezultatele noii platforme, după primele trei luni de funcționare și testare în piață, arată o creștere cu 60% a ratei de onorare a programărilor de către clienți (datorită sistemului de  notificări  și comunicării îmbunătățite), respectiv fidelizarea clienților și creșterea nivelului de satisfacție al acestora cu privire la operativitatea personalului (prin efecturea mult mai rapidă a programărilor și reducerea timpului de așteptare alocat în acest sens).

Ca și impact în piața de business din România, compania estimează că soluția Calendis va optimiza activitățile desfășurate de mai mult de 200.000 de profesioniști activi în domeniile vizate. Pearl Ventures asigură posibilitatea testării gratuite, timp de trei luni, a conceptului Calendis de către companiile interesate să utilizeze platforma.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii