Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

(P)Despre dezvoltarea relațiilor economice și promovarea investițiilor românești în Republica Moldova

Afaceri.ro, cel mai mare program national de conferinte de business din Romania, ajunge pe 20 martie peste hotare. Realizatorii evenimentului international, Arhipelago, APEC, Finantari.md, Moldexpo si Agentia pentru Eficienta Energetica, organizeaza Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015, care se va desfasura cu ocazia Targurilor Internationale Moldconstruct si Moldenergy.
Misiunea economica

Organizatorii vor forma o delegatie de antreprenori romani, care se va deplasa pe traseul Iasi – Chisinau – Iasi cu autocarul Afaceri.ro. La Chisinau, acestia vor beneficia de acces la Conferinta Internationala Afaceri.ro Chisinau 2015, la Expozitiile Internationale Moldconstruct (http://ro.moldconstruct.moldexpo.md/) si Moldenergy (http://ro.moldenergy.moldexpo.md/), dar si la Cramele Milestii Mici.

Fenomenul Afaceri.ro Chisinau are ca scop crearea sau dezvoltarea relatiilor economice intre Romania si Republica Moldova. Aceasta din urma este o tara foarte apropiata din punct de vedere geografic insa prea indepartata din alte puncte de vedere. In contextul obiectivului actual al Moldovei de a adera la Uniunea Europeana si implicit de a intari relatiile cu Vestul, Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau vine in cel mai oportun moment.

Care ar fi asadar principalele motive pentru care un antreprenor sa participe la eveniment? Acesta va oferi membrilor delegatiei Afaceri.ro o experienta completa, presarata cu multe sesiuni de networking formal si informal, o sansa pentru intreprinzatori de a realiza schimburi de experienta si de viziune, dar si de a afla informatii noi si relevante din domeniu. Daca doriti sa profitati de aceasta sansa, va puteti rezerva un loc in autocar prin intermediul formularului disponibil aici: http://www.afaceri.ro/inscrieri-misiunea-economica-afaceri-ro-chisinau-2015/.

Mai multe informatii despre Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015, inclusiv agenda completa si informatii despre speakerii care au confirmat prezenta pana in acest moment, pot fi gasite pe pagina oficiala a evenimentului: http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-chisinau-2015/.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii