Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

PayU: Valoarea comenzilor de Black Friday a fost de 2,5 ori mai mare decât în perioada similară a anului trecut

Estimările companiei procesatoare de plăți cu cardul PayU privind numărul de comenzi realizate de Black Friday au fost depășite.
Black Friday

Vineri, în ziua în care cei mai mulți retaileri au dat startul Black Friday, numărul comenzilor a depășit cu 40% numărul tranzacțiilor din 21 noiembrie 2014, prima zi a ediției Black Friday 2014. Totodată, în cele trei zile în care s-au derulat cele mai multe campanii, creșterea a fost dublă, depășind astfel estimările companiei.

„Așteptările noastre au fost depășite. Strategia magazinelor online, de a-și repartiza mai multe oferte pe o perioadă mai mare de timp a dat roade și, per total, nu doar ele au înregistrat încasări cel puțin duble după estimările noastre, dar și cumpărătorii au avut la dispoziție o perioadă mai mare de timp pentru a alege produsele preferate“, a declarat Marius Costin, CEO al PayU România.

Categoria preferată de cumpărători a fost cea a produselor IT&C, cu o pondere de 47% în numărul total al comenzilor înregistrate în cele trei zile, respectiv 66% din valoarea totală. Produse din categoria fashion s-au comandat în procent de 10% din numărul total al comenzilor, respectiv 5% din valoarea totală. Restul produselor comandate (parfumuri, accesorii, ceasuri, cărți, flori, cadouri etc) au reprezentat 21% din numărul total al comenzilor și 22% din valoarea totală.

BLACK FRIDAY: FORBES ROMÂNIA, LIVE DE LA PAYU

Cea mai mare tranzacție realizată cu cardul bancar în ziua de vineri a fost de aproximativ 18.000 de lei, dar a existat și o tranzacție record de 20.000 de lei în timpul celor două zile de weekend.

Vineri au fost înregistrate cele mai multe tranzacții, în intervalul 9:00 – 9:59, când numărul total al tranzacțiilor a fost de aproximativ 18.000.

Prin PayU s-au procesat comenzi de Black Friday plasate pe cele mai mari magazine online din România: eMag, Elefant, FashionDays, Flanco, Altex, Carrefour Online, F64.ro, PC Garage, Telekom (clickshop.ro, germanos.ro).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii