Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

PayU România și PayU Polonia au fuzionat

PayU România încheie procesul de fuziune cu PayU Polonia, în urma căruia devine parte dintr-o organizație globală cu o structură centralizată.
PayU logo

Compania este într-un proces de dezvoltare dinamică și începând cu acest an va pune bazele unei noi direcții strategice pentru eficientizarea serviciilor pe piață.

„Fuziunea cu PayU Polonia ne asigură o creștere strategică puternică, reflectată în beneficii pentru clienții și partenerii noștri, de la securitatea plăților și până la programe de prevenire,”  a declarat Marius Costin, CEO PayU România.

Cel mai ieftin transfer de bani

Noua entitate le garantează tuturor clienților cel mai mare portofoliu de metode de plată din domeniu și un sistem european integrat de control al fraudei.

„Piața de plăți online din România este într-o continuă creștere – cu siguranță anul acesta va înregistra o creștere cu doua cifre față de anul anterior. Expertiza globală și reglementările europene sunt absolut necesare pentru a susține creșterea afacerii și pentru a aduce valoare adăugată și perspective de dezvoltare clienților noștri”, a adăugat Marius Costin.

PayU: Valoarea comenzilor de Black Friday a fost de 2,5 ori mai mare decât în perioada similară a anului trecut

La finalul anului trecut, PayU România a început un amplu proces de regândire a structurii de business, orientându-se strategic către companiile de tip enterprise și cele regionale. Acest lucru a dus la încheierea unui parteneriat cu Banca Transilvania, astfel încât afacerile de tip IMM din portofoliu să aibă opțiunea de a beneficia de serviciile furnizate de PayU.

Începând cu 1 aprilie 2016, PayU Polonia va prelua activele PayU România, PayU Republica Cehă și PayU Ungaria. Acest lucru înseamnă că, la nivel organizatoric, entitățile își continuă activitatea local, beneficiind direct de expertiza globală a grupului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii