FacebookTwitterLinkedIn

În acest context, pentru PayU România, „inovatia reprezintă nucleul strategiei de creştere şi se manifestă în toate procesele companiei”, explică Andreia Stavarache, Sales & Marketing Manager PayU.

De aceea, spune ea, chiar daca s-a afirmat ca o industrie de sine statatoare de cativa ani, „comerţul electronic în general şi plata online în particular reprezintă în sine o inovaţie”.

Când vine vorba de inovaţie, spune că PayU s-a concentrat„în ultima perioadă, foarte mult pe dezvoltarea portofoliului de metode de plată. Plata cu un singur click, plata automată a tranzacţiilor frecvente, integrarea cardurilor cu rate ale principalelor bănci din România într-un singur flux financiar, plata online prin internet banking, optimizarea platformei de plăţi pentru mobile payments – acestea sunt câteva dintre produsele dezvoltate şi lansate în România sau la nivel de grup”.

Şi pentru că această companie încearcă să promoveze o cultură bazată pe inovaţie la nivelul tuturor departamentelor companiei, „operaţiunile de dezvoltare integrează experienţa tuturor echipelor şi clienţilor din toată regiunea, nu doar din România. Pe baza know-how-ului se creează noi produse financiare, noi modele de business şi noi pieţe”, mai argumentează ea.

Criza economică, deşi îi afectează pe toţi jucătorii din piaţă, îi face în acelaşi timp să caute metode alternative pentru a ajunge la clienţi pentru a contracara efectele acestei situaţii economice delicate. „În vremurile de criză economică se schimbă optica. Brusc devine foarte important să cauţi şi să găseşti metode inovatoare de a ajunge la clienţi, de a creşte vânzările şi de a rămâne totodată cu costurile la acelasi nivel”, mai spune Sales & Marketing Managerul PayU.