FacebookTwitterLinkedIn

Ratele aferente creditelor acordate de good.bee Credit IFN, pot fi de acum rambursate în numerar simplu şi prin intermediul reţelei punctelor de plată PayPoint, în magazine de proximitate cu program prelungit de lucru din toată țara.

Serviciul este gratuit şi se adresează clienţilor good.bee Credit de pe întreg teritoriul României, mici întreprinzători din zonele rurale și din urban mic.

VEZI ȘI: PARTENERIAT ÎNTRE PAYPOINT ROMÂNIA ȘI RWE ENERGIE 

„Majoritatea clienților good.bee Credit sunt antreprenori, segment pentru care timpul este cea mai importantă resursă; aceștia vor aprecia cu siguranță faptul că pot rezolva de acum şi problema ratelor cu un singur drum la magazinul lor PayPoint”, a declarat Mugur Dogariu, managing director, PayPoint România.

„Și în acest an ne dorim să fim aproape de clienții noștri oferindu-le un proces cât mai simplificat de plată a ratelor iar parteneriatul încheiat cu PayPoint ne ajută ca acest lucru să se deruleze cât mai firesc”, aafirmat Jan Kouba, director executiv good.bee Credit IFN.

VEZI ȘI: DE LA PĂMÂNT LA LUNĂ, CU PAYPOINT ȘI BRIDGE COMMUNICATION

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar în anul 2008. În prezent reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 9.450 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 107 clienţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor, al serviciilor financiare şi nu numai.

good.bee Credit IFN SA este o Instituție Financiară Nebancară înscrisă în Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste și a fost înființată în 2009. În prezent, instituția numără 18 centre regionale și un sediu central, acoperind, astfel, 40 de județe.