Cautare
, Redactor Forbes România

Servicii financiare |
|

PayPoint România anunță semnarea unui nou parteneriat cu Destine Broker, una dintre cele mai puternice companii de brokeraj de asigurare din România

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță semnarea unui nou parteneriat cu un jucător din industria serviciilor financiare- Destine Broker.
parteneriat shutterstock_546229267

Ca urmare a acestui acord, colaboratorii Destine Broker își pot plăti de acum sumele aferente polițelor de asigurare vândute prin intermediul terminalelor PayPoint din toată România. Plata este simplă, sigură și rapidă, magazinele cu semnul galben PayPoint având program prelungit, majoritatea fiind deschise și în weekend.

În vederea efectuării unei plăţi, partenerii companiei trebuie doar să se prezinte cu borderoul cu plăți în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe documentul de plată, colaboratorul Destine Broker achită suma în numerar şi primeşte pe loc o chitanţă cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Operaţiunea este foarte rapidă, iar accesul la sistemul PayPoint nu este condiționat de cumpărături în magazin ori de plata vreunui comision.

Pe lângă plățile pentru servicii financiare, prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi plătite şi alte facturi de utilități (apă, salubritate, electricitate etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii