FacebookTwitterLinkedIn

Clădirea aleasă pentru consolidarea operațiunilor PayPoint, Charles de Gaulle Plaza, a fost o ”soluție naturală, PayPoint având deja sediul principal de peste opt ani în cadrul aceleiași proprietăți”, potrivit reprezentanților companiei. Astfel, în contextul dezvoltării afacerii și a unei nevoi de eficientizare a proceselor, gruparea tuturor operațiunilor în cadrul unui singur sediu a reprezentat un demers firesc, menit să îmbunătățească fluxurile de lucru în cadrul   companiei.

“Odată cu dezvoltarea afacerii şi, implicit, a echipei PayPoint, a devenit tot mai important să reunim toate operațiunile în cadrul aceluiaşi sediu. Ne bucură faptul că am optat pentru Charles de Gaulle Plaza, clădire în care am avut sediul principal încă de la lansarea în România. Este alegerea care a răspuns cel mai bine cerințelor noastre atât la nivel tehnico-financiar, cât şi la nivelul resurselor umane. În urma unui proces de selecție extrem de riguros, am hotărât că Charles de Gaulle Plaza asigură cel mai bine confortul angajaților noștri precum şi cele mai potrivite condiții de desfăşurare a activității, într-un un mediu de lucru plăcut”, spune Elvira Dumitru, HR Director în cadrul PayPoint.

Află mai multe despre hub-ul office în care este situată clădirea Charles de Gaulle Plaza

Procesul de analiză și închiriere a fost asistat de compania de consultanță Griffes, sub coordonarea Andreei Păun.“Eficiența rămâne unul dintre principalele criterii pentru o companie aflată în căutarea unui spațiu de birou; CDG Plaza răspunde foarte bine nevoii de eficiență, iar o companie internațională aflată în plină creștere, precum PayPoint, dorește să beneficieze de vizibilitate, precum și de oportunitatea de a avea toată echipa sub un singur acoperiș”, explică Andreea Păun, Managing Partner Griffes. “Clădirea confirmă încă o dată calitatea excepțională a spațiilor, dar și a serviciilor oferite, prin capacitatea proprietarului de a anticipa și a acomoda nevoile viitoare de business ale chiriașilor săi.”

Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasa A din București, oferind 23.000 mp închiriabili dispuși pe 16 etaje, amplasată pe bulevardul Aviatorilor, cu vedere spre parcul Herăstrău. Clădirea dispune de 5 niveluri de parcare subterană, o vizibilitate excelentă pentru chiriași și vizitatori și, prin localizarea centrală, o conectivitate foarte bună cu toate zonele Capitalei.

Despre PayPoint

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienți prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, rețeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 11.000 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 129 de parteneri importanți din domeniul telecomunicațiilor, al utilităților, al serviciilor financiare şi nu numai.