Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

PayPal Here intră pe piața din Europa cu Chip&PIN

online-300x198.jpg
Versiunea Chip&PIN a soluției sale de plăți pentru comercianți, PayPal Here a fost lansată pentru început în Marea Britanie.

Potrivit reprezentanților companiei, Chip&PIN este un dispozitiv de buzunar care schimbă regulile jocului pentru micile afaceri. Aparatul le permite să accepte carduri de debit și credit și plăți prin PayPal mai ușor și mai eficient, indiferent de locul în care își derulează activitatea, și le ajută să-și impulsioneze astfel vânzările.

Destinat afacerilor care s-au bazat în mod tradițional pe bani cash sau cecuri, versiunea Chip&PIN a PayPal Here a fost dezvoltată pentru a putea fi utilizată în țările unde realizarea de tranzacții cu carduri se bazează pe tehnologia Chip&PIN.

Chip&PIN va fi utilizată în următoarele luni doar de anumiți comercianți britanici urmând ca serviciul să fie extins la nivel național în Marea Britanie în vară. După lansarea în Marea Britanie, versiunea Chip & PIN a PayPal Here va fi lansată și pe alte piețe.

PayPal Here este un serviciu unic: o soluție completă de plată care permite oricărui comerciant să accepte simplu și sigur plăți cu PayPal, cu carduri de debit sau credit, cash și cecuri și să emită facturi și bonuri, astfel încât să nu riște ratarea niciunei tranzacții.  

Cu peste 123 milioane de conturi active pe 190 de pieţe şi operaţiuni în 25 de valute, PayPal impulsionează comerţul global. PayPal este o companie deţinută de eBay, cusediul în San Jose (California, SUA) şi sediul internaţional în Singapore.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii