FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Da și nu. La Bonami susținem în mod activ echilibrul între viața profesională și desigur, îmi doresc ca toți colegii să se odihnească după o perioadă dificilă și să poată călători din nou. Pe de altă parte, vremurile sunt foarte tulburi și trebuie să ne pregătim pentru sezonul de vârf.

Certitudini și predictibilitate

Ei bine, nu prea. Operăm în 5 țări, în curând în 9, și toate piețele trec prin urcușuri și coborâșuri. Am văzut mari probleme în rutele logistice din întreaga lume, am văzut o creștere uriașă a prețurilor multor materiale de bază, o creștere dramatică a costurilor de transport etc. În general, există mai multă incertitudine decât oricând, care nu va dispărea prea curând.

Îngrijorări

Nu sunt foarte îngrijorat, deoarece nu ajută. Cu toții trebuie să ne adaptăm la schimbările din jurul nostru. Și cei care fac aceasta mai bine decât ceilalți, vor supraviețui pe piață.

Planuri de business

Foarte optimiste. Pandemia a accelerat schimbările în obiceiurile oamenilor față de cumpărăturile online și mă aștept la un sezon foarte puternic pentru comerțul electronic.

Vacanță în țară sau străinătate

Da, voi merge. Dar sunt genul de persoană care decide în ultimul moment, așa că de obicei, mă hotărăsc cu maxim 2 zile înainte de plecare unde voi călători. Ar putea fi într-adevăr oriunde, de la munții Cehiei și până în Caraibe.