Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Pavel Dumitru Ghişe

Avere: 24 milioane de euro Vârstă: 49 de ani Reşedinţă: Sibiu Domenii: industria hotelieră, distribuţie carburanţi, imobiliar

Dumitru Pavel Ghişe spune că i-a mers prost pe toate planurile. Începând de la gradul de ocupare pe hotelurile deţinute – Golden Tulip Ana Tower, Golden Tulip Ana Dome şi Ana Oil, hotel de tranzit – care nu a depăşit 40%, şi până la benzinăriile din lanţul Ana Oil. Compania Ana Oil a înregistrat în 2009 o cifră de afaceri de 34,8 milioane de euro faţă de 2008 când aceasta a fost de 41,3 milioane de euro. Lanţul său de benzinării a ajuns la un număr de peste zece locaţii, în mai multe zone ale ţării, în special Ardeal.

Antreprenorul din Sibiu spune că afacerea cu aducerea Praktiker în Sibiu, pe terenul de peste 14.000 de metri pătraţi deţinut în proprietate, a picat. Nu a fost un moment bun pentru retailerul german să se extindă, astfel că Ghişe a rămas cu terenul în proprietate şi neutilizat. Nici celelalte terenuri deţinute de acesta – în zone centrale ale Sibiului şi Clujului – nu au făcut obiectul vreunei tranzacţii. „Dacă găsesc cumpărător, vând“, spune acesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii