Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

PAUL&SHARK: Colecția Toamnă – iarnă 2017-18

Măiestrie Hi-Tech - aceasta este valoarea pe care se bazează colecția de toamnă - iarnă a brandului PAUL&SHARK, fiecare piesă fiind fabricată în Italia, în același spirit de pionierat ca toate colecțiile de până în prezent. În plus, mixul între fibrele tradiționale și cele inovatoare din materiale organice, cuceresc noi provocări.
DURM01

Aventura lui Alex Bellini la -40°, pe ghețarul Vatnajökull din Islanda, a inspirat artizanii Paul & Shark să creeze 4 jachete state-of-the-art pentru colecția Toamnă – Iarnă 2017/18 dedicată bărbaților.

Water Jacket – #SHARKHUB 01
Concepută cu o țesătură parka, jacheta reproduce efectele luminescente ale materialelor cu reflexii și nuanțe de camuflaj, tipice vegetației din natură, fiind în același timp rezistentă la apă și vânt.

Fire Jacket – #SHARKHUB 02
Suprafața acestei jachete multi-zip, imită efectul irizat al flăcărilor luminoase, reușind să păstreze temperatura corpului, chiar și la cele mai joase temperaturi.

Air Jacket – #SHARKHUB 03
O jachetă în stil military, cu izolație termică completă, foarte ușoară și rezistentă la apă și vânt.

Earth Jacket – #SHARKHUB 04
Fabricată din poplin de bumbac, acest model este ideal pentru purtarea în timpul liber, datorită versatilității și aspectului său casual.

Colecția pentru bărbați Paul & Shark Toamnă – Iarnă 2017/18 redescoperă simbolul iconic al brandului, rechinul. O broderie cu un simbol puternic și elegant, reinterpretată grafic va completa jachetele și puloverele colecției. PAUL&SHARK este disponibil exclusiv în Băneasa Shopping City.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii