Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

Paul Stencoane, Fondator Unii cu Duba: Suntem deschiși să le sprijinim unele activități legate de transport, în măsura în care ne permit resursele

Paul Stencoane, Fondator Unii cu Duba, spune că afacerea sa este dispusă să sprijine unele activități legate de transport, în contextul crizei provocate de răspândirea COVID-19.
unii cu duba

Forbes România: Ce decizii de business a luat compania dumneavoastră de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

În primul rând, am adoptat măsuri de protecție și de prevenire a răspândirii COVID-19 conform recomandărilor instituțiilor naționale și organismelor internaționale. În plus, am limitat interacțiunea directă, acolo unde este posibil. De aceea, pentru relocările care necesită evaluare la fața locului pentru a determina volumul, tipul bunurilor care trebuie mutate, resursele necesare, căile de acces, am introdus evaluarea online printr-o platformă de live video, în locul unei deplasări la adresă. Limităm astfel contactul direct, mai ales în cazul mutărilor de locuințe, unde, în perioada aceasta, toată familia este acasă în majoritatea timpului.

De asemenea, toate autoutilitarele și echipamentele de manipulare folosite sunt dezinfectate după fiecare relocare de locuință sau firmă.

Nu în ultimul rând, informăm și sfătuim clienții să respecte măsurile de protecție și prevenție. Inventariem online bunurile care trebuie mutate, realizăm un desfășurător și o schemă a relocării în detaliu, iar în ziua mutării poate rămâne la adresă doar persoana care să ne permită accesul.

Forbes România: Care sunt măsurile pe care compania dumneavoastră le-a luat în sprijinul angajaților de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Personalul și colaboratorii noștri sunt informați constant cu privire la măsurile de igienă, protecție și prevenție și desfășurăm de acasă activitățile care permit acest lucru. Echipele din teren sunt dotate cu mănuși de protecție, soluții de dezinfectare și măști, unde situația o impune. Oricum, echipamentele de protecție precum mănușile, husele pentru încălțăminte erau folosite și până acum în activitatea noastră ca măsură de igienă pentru personal și clienți.

Forbes România: Care ar fi măsurile guvernamentale ce ar trebui luate în următoarea perioadă de timp pentru a atenua efectele negative ale coronavirusului asupra activității din sectorul în care activați?

Transportul și serviciile de mutare pe care le oferim firmelor și persoanelor fizice sunt strâns legate de foarte multe domenii în care activitatea s-a redus sau a fost oprită total. De aceea, măsurile prioritare trebuie să fie în direcția prevenirii răspândirii virusului și sprijin care să permită reluarea activității în sectoarele cele mai afectate, de care depind și serviciile noastre. Până acum, cele mai multe proiecte de mutare au presupus să ajutăm oamenii să exploreze noi oportunități profesionale sau personale, să ajutăm companii, fie mari, fie mici să-și extindă activitatea, să implementeze noi proiecte și să se dezvolte. Nu vrem să fim în situația în care ne oferim serviciile firmelor care sunt nevoite să-și reducă sau închidă activitatea.

Forbes România: Care sunt scenariile posibile pe care le vedeți pentru business-ul dumneavoastră dacă epidemia continua și/sau ia amploare? Dar pentru întreaga economie românească?

Pentru perioada următoare și cât vor fi menținute restricții, planul este să ne protejăm și să derulăm doar acele proiecte care se pot desfășura în condiții de siguranță atât pentru noi, cât și pentru clienți în contextul actual.

Nu excludem niciun scenariu, vom lua măsurile necesare în funcție de situație și de indicațiile autorităților. Cu siguranță vor fi provocări majore dacă se vor prelungi sau extinde restricțiile, dacă producția și consumul vor continua să scadă, iar activitatea unor furnizori de materiale va fi redusă sau închisă.

Forbes România: Cum credeți că ați putea ajuta comunitatea – socială și/sau de business?

Vedem cu toții rolul esențial al ONG-urilor și fundațiilor în perioada aceasta și apreciem munca pe care o depun pentru susținerea medicilor și spitalelor și prevenirea răspândirii COVID-19. Suntem deschiși să le sprijinim unele activități legate de transport, în măsura în care ne permit resursele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii