Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Paul Stănescu (PSD): „Cel mai probabil în luna mai ar trebui să fie referendum pentru familie”

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu a declarat luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că referendumul privind modificarea Constituţiei astfel încât familia să fie definită ca uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie ar urma să aibă loc în mai, informează News.ro.
 aboneaza-te
paul-stanescu

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat: „Cel mai probabil în luna mai ar trebui să fie referendum pentru familie, după toate calculele”.

Coaliţia pentru Familie a strâns circa trei milioane de semnături, pe care le-a depus la Senat, alături de o propunere de revizuire a Constituţiei privind definiţia familiei prin care se cere modificarea articolul care se referă la definiţia familiei.

În actuala formă, acesta prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi”, însă semnatarii iniţiativei vor ca definiţia să fie schimbată pentru a bloca orice posibilitate a legiferării căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Astfel, iniţiativa prevede că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii