Cautare
, Contributor

Travel |
|

Patru zboruri zilnice ale Air France pe ruta București – Paris

Începând din 30 martie 2015, Air France a introdus o nouă frecvență zilnică între București și Paris.
air france

Acest nou zbor se adaugă celor trei zboruri efectuate de Air France zilnic, pe ruta București – Paris.

Zborul cu plecare din București are indicativul AF1689 și va decola la ora 11.55.  Zborul său pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care călătoresc între România şi restul lumii un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle, potrivit companiei aeriene. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp îmbunătățit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2h45minute.  .

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii