Cautare
, Contributor

Educaţie |
|

Patru studenți din Cluj cu performanţe excepţionale reprezintă România într-o competiție internaţională KPMG

KPMG România va fi reprezentat la competiţia globală KPMG International Case Competition (KICC) de patru studenţi cu rezultate foarte bune de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Echipa lor se va numi Watson 4.
watson 4

Cele 6 echipe calificate în finala națională a concursului, alese în urma etapelor locale de preselecție organizate în centrele universitare din București, Cluj Napoca, Iași și Timișoara, au avut de analizat un studiu de caz prezentând o situație reală, inspirat din industria auto autohtonă. Soluțiile au fost evaluate de un juriu format din profesioniști KPMG cu experiență în domeniu si un specialist în domeniul auto.

Câştigătorii, echipa Watson 4 va merge în aprilie în Dubai, Emiratele Arabe pentru a concura în finala globală alături de cei 108 studenți câștigători, reprezentanți ai celorlalte 27 de țări participante.

„KPMG International Case Competition este un foarte bun exemplu de provocare lansată către studenți ambițioși care vor să intre în contact direct cu lumea consultanței. Am fost foarte impresionat de calitatea echipelor finaliste și m-am bucurat să-i cunosc pe acești tineri care au toate calitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în domeniul consultanței. Suntem mândri să putem pune la dispoziția lor astfel de experiențe și, în același timp, nerăbdători să urmărim evoluția echipei câștigătoare în competiția internațională”, a spus Șerban Toader, Senior Partner al KPMG în România.

„Succesul înregistrat anul trecut ne-a motivat să continuăm acest proiect și în 2015.  Pe lângă oportunitatea de a concura alături de cei mai buni studenți din România, acest eveniment le-a oferit participanților șansa de a-și lărgi baza de cunoștințe economice, financiare și de consultanță în cadrul programului de pregătire organizat înaintea etapei finale a competiției. Am fost încântați de dedicarea echipelor pe care le-am avut alături de noi în finala națională, și plăcut surprinși de competitivitatea, spiritul de echipă, deschiderea și fairplay-ul de care au dat dovadă”, a spus, al rândul său, Ada Palea, Director Resurse Umane al KPMG în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii