Cautare
, Contributor

Auto |
|

Patru exemplare Porsche 911 de top pot fi admirate la Ţiriac Collection

Ion Ţiriac a adăugat încă patru maşini noi marca Porsche la Ţiriac Collection. Anul acesta, marca din Stuttgart sărbătoreşte 70 de ani. Zona autovehiculelor de mare performanţă din cadrul expoziţiei va fi dedicata în luna august mărcii Porsche şi va prezenta zece unităţi de colecţie.
 aboneaza-te
Tiriac Porsche

Un Porsche 911 Exclusive Series, un Porsche 911 R, un Porsche 911 GT2 RS şi un Porsche 911 Carrera 4 GTS pot fi admirate la Ţiriac Collection de la Otopeni.. Cel din urmă îi aparţine Simonei Halep şi va fi expus periodic la centrul din Otopeni. Nu este prima maşină a lui Simona Halep din această colecţie.
„Încă de la lansarea Ţiriac Collection în 2013, am dorit să împărtăşesc pasiunea mea pentru maşini cu publicul larg. Modelele nou introduse în galerie completează gama bolizilor pe patru roţi. Sunt maşini care, dincolo de aspectul lor impresionant, spun o poveste despre fortă, excelenţă şi precizie”, a declarat Ion Ţiriac în cadrul evenimentului de lansare a modelelor Porsche 911, găzduit de galeria Ţiriac Collection.
Odată cu introducerea Porsche 911 GT2 RS, Ţiriac Collection prezintă cel mai puternic model 911 construit vreodată de Porsche, având nivelul de performanţă al unei maşini super sportive, cu design aerodinamic şi costrucţie uşoară, ce îi conferă o alură atletică.
Porsche 911 Carrera 4 GTS este un model ce îmbină performanţa pistei de curse cu o prezenţă extrem de sportivă pe şosea. Exemplarul inclus în Ţiriac Collection îi aparţine Simonei Halep. Ea l-a primit din partea organizatorului Turneului Campioanelor de la Singapore, pentru poziţionarea pe locul I în clasamentul WTA feminin Ia finalul anului 2017. Maşina este personalizată cu terxtul „SH #1”, aplicat în zona pragurilor. Simona Halep a decis să includă aceasta unitate Porsche 911 în galeria Ţiriac Collection.

Modelele Porsche 911 Exclusive Series şi Porsche 911 R sunt, la rândul lor, maşini sport pur-sânge, produse în ediţii limitate de 500, respectiv 991 unităţi la nivel mondial.
Ţiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reuneşte modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători din lume.
Colecţia a fost inagurată în 2013 și are o suprafață de peste 4.300 de metri pățrați. Ion Țiriac are în total peste 400 de autovehicule și schimbă periodic exponatele din Țiriac Collection.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii