Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Patru companii și-au pierdut avizele de retransmisie TV prin cablu și internet

Companiile El Nico din Oltenița, Lidas Prod din Zimnicea, Myty Sat Prodcomimpex din Craiova și Synco Telecom București nu mai sunt furnizori de televiziune prin cabu și, în cazul ultimei firme, prin internet, după retragerea avizelor de retransmisie aprobată de CNA în ședința din 21 mai, informează Media Expres.
cablu

Furnizorul tradițional de cablu din Oltenița, El Nico și fost membru al asociației de cablu ACC, a solicitat la CNA la 13 mai 2015 retragerea avizelor la cerere pentru head-end-urile din Oltenița și Căscioarele, județul Călărași.

Pentru Lidas Prod din Zimnicea mai multe solicitări au fost înregristrate la CNA în prima săptămână a lunii mai, și se referă la retragerea avizelor din Giurgiu, Merenii de Jos și Crevenicu din județul Teleorman, Brad din județul Hunedoara și Năvodari județul Constanța.

În cazul Myty Sat solicitarea de retragere a avizelor a fost înregistrată la CNA la 29 aprilie și se referă la rețelele cu head-end-uri în 12 localități din județul Dolj: Lipovu, Amărăștii de Sus, Giurgița, Booveni, Foișor, Mârza, Cleanov, Grecești, Pleșoi, Pietroaia, Beloț și Căciulatu.

Synco Telecom din București – una dintre primele companii care au încercat să distribuie televiziune prin internet prin intermediul serviciului i-TV lansat în anul 2007 – și-a pierdut dreptul de a furniza servicii de retransmisie TV ca urmare a retragerii avizului tehnic de către ANCOM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii