Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Patru baruri de plajă din Eforie Nord au fost închise de Protecţia Consumatorilor

Patru baruri de plajă din Eforie Nord au fost închise de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor în urma unui control în stațiune.  
 aboneaza-te
restaurant terasa plaja

Comisarii au aplicat amenzi de peste 400.000 lei și 64 de avertismente. Ei au constatat că cele patru baruri de plajă erau construite ilegal și au recomandat suspendarea activităţii pe perioade cuprinse între 1 şi 12 luni, pentru abateri repetate, se arată într-un comunicat ANPC, transmite News.ro. 

S-au mai descoperit nereguli precum lipsa autorizărilor sau avizelor de funcţionare pentru activităţile desfăşurate, proceduri nesigure în derularea activităţior de alimentaţie publică, deficienţe de informare pe etichetele produselor, lipsa traducerii în limba română a etichetelor produselor importate,  comercializarea unor jucării cu potenţial periculos pentru copii și  utilizarea în zona de bucătărie a coşurilor de gunoi fără capac.

Mai mult decât atât, uleiul utilizat nu era schimbat, spațiile nu erau igienizate, alimentele erau păstrate la temperaturi neadecvate sau aveau termenul de valabilitate expirat. 

Și reprezentanţii Jandarmeriei au aplicat 14 sancţiuni comercianţilor ambulanţi verificaţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii