Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Patronii de restaurante și cluburi din Constanța propun autorităților locale un eveniment-pilot cu 1.000 de participanți pe litoral

La Constanța, patronii de restaurante și cluburi le propun autorităților organizarea în luna iulie a unui eveniment pilot pe litoral, după modelul unuia similar desfășurat în Olanda, informează RADOR.
constanta.jpg

La acest eveniment ar urma să fie permis accesul a peste 1.000 de participanți, pe baza prezentării unui test COVID-19 negativ sau a certificatului de vaccinare.

Într-o postare pe Facebook, patronii de restaurante și cluburi din Constanța anunță că au înaintat propunerea către Direcția de Sănătate Publică, în condițiile în care organizarea festivalurilor devenite tradiționale, Untold sau Neversea, este pusă sub semnul întrebării din cauza pandemiei de coronavirus.

Ei spun că participanții vor fi monitorizați timp de două săptămâni, iar dacă rezultatele medicale vor fi bune, atunci s-ar putea redeschide industria evenimentelor în România, chiar dacă se vor impune anumite condiții de acces, notează RADOR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii