Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Timp liber |
|

Patronatele din Turism solicită viitorului guvern să acorde tichete de vacanță personalului bugetar începând cu ianuarie 2022

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) solicită coaliţiei parlamentare ca viitorul Guvern să acorde, din ianuarie 2022, tichete de vacanţă personalului bugetar, informează Agerpres.
turism-romania

Patronatele din Turism solicită: „FPTR, singura federaţie reprezentativă la nivel de ramură turism, speră ca programul de guvernare negociat de coaliţia majoritară să fie însuşit şi îmbunătăţit de prim-ministrul desemnat şi să poată fi aplicat începând cu data de 01.01.2022, astfel încât să se acorde din nou vouchere de vacanţă inclusiv personalului bugetar, excluzând posibilitatea acordării primelor de vacanţă”, conform Agerpres.

Patronatele din turism consideră că aceste modificări sunt esenţiale pentru demararea unui program real la nivel naţional de refacere a sănătăţii oamenilor, implicit a forţei de muncă, după cei doi ani de pandemie.

FPTR este singura structură patronală reprezentativă pentru sectorul turism, care angajează peste 73.000 de salariaţi, însemnând 37% din forţa de muncă angajată în acest sector.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii