Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

A patra zi la Australian Open: Alexandra Dulgheru părăsește competiția

Alexandra Dulgheru a fost învinsă, în turul doi al turneului de Grand Slam de la Melbourne, de nemțoaica Angelique Kerber, favorita 7 a competiției. După patru zile, România nu mai are nicio reprezentată pe tabloul feminin.
 aboneaza-te
Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru a pierdut partida din turul doi disputată cu Angelique Kerber (7) cu un scorul de 6-2, 6 – 4. Dulgheru (26 de ani) a reușit la această ediție să atingă cea mai bună performanță la Australian Open, calificarea în turul secund. A ieșit din primul tur la edițiile din 2010, 2011, 2012 și 2015.

Pentru cele două tururi disputate, jucătoarea română primește un cec de 60.000 dolari australieni (30.000 euro) și 70 de puncte în clasamentul WTA.

Dulgheru a mai jucat la Australian Open şi în probla de dublu, împreună cu Silvia Soler Espinosa (Spania). Cuplul Dulgheru/Soler Esponisa a fost eliminat din primul tur.

RADIOURILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN BUCUREȘTI

Pe de altă parte, cuplul Rohan Bopanna (India) – Florin Mergea (România) s-a calificat în turul doi al probei de dublu masculin, învingând perechea australiană O. Jasika / N. Kyrgios cu 7-5, 6-3.

În a patra zi de întreceri pe terenurile din Melbourne, în turneul masculin, au mai obținut calificarea în turul trei favoriții Andy Murray (2), Gael Monfils (23), Milos Raonic (13) și Stan Wawrinka (4).

Pe tabloul feminin s-au mai calificat Garbiñe Muguruza (3), Victoria Azarenka (14) și Jelena Jankovic (19).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii